Bloembollenparade

17 september 

Op 17 september is de 6000 m2 grote demonstratietuin van het Bijen Educatiecentrum nog 1x geopend. De tuin begint dan al prachtig in herfstsfeer te komen. 

Openingstijden: 11:00 – 16:00 uur

Op het terrein is een informatiestand waarin naast informatie over bijen ook alles te leren valt over bloembollen. Heb je bijvoorbeeld al een gehoord van een bloembollen lasagna? (nee, dat is geen gerecht). Bloembollen die je van tevoren besteld via de webshop van de Bijenstichting kun je op dezelfde dag ophalen. Naast bloembollen kun je dit jaar ook biologische potgrond en mestcompost aanschaffen.

Uiteraard zijn er ook allerlei bijenboeken en andere ‘bijen’ artikelen te koop en kun je hier voor alle bijenvragen terecht.

Bij aankoop vanaf €10,- kun je aan het rad van fortuin draaien en maak je kans op leuke prijzen. Op het terras (en bij slecht weer in partytenten) kun je een kopje koffie/thee met wat lekkers krijgen.

Locatie
Het adres is Lindeseweg 2 7251 NK Vorden. Ter herkenning staat er een vlag met het Bijenstichting logo aan de weg. Kom bij voorkeur per fiets naar de tuin. (Een prachtige route door het landschap). Auto’s kunnen op het terrein parkeren (beperkte capaciteit)